Jack Link’s
Proteinové snacky JackLinks’s jsou vyrobené ze 100% hovězího, krůtího, kuřecího a vepřového masa. Pro jejich výrobu jsou použity ty nejlibovější kusy masa, nakrájené na drobné nudličky a následně připraveny dle více než 100 let staré tradiční receptury za použití prémiových ingrediencí a jedičné směsy bylin.
O Jack Link's
Z DIVOČINY DO SVĚTA JACKA LINKA
Sušené maso je původním vynálezem Indiánů. Maso ulovených bizonů nejdříve naporcovali na tenké plátky, krátce je udili nad ohněm a následně nechali pomalu sušit na horkém slunci. Podle dostupnosti, je v různých ročních obdobích dochucovali nejrůznějším kořením a bylinkami.
Měli tak jistotu, že takto upravené maso se nebude kazit a bude jistou zásobou jídla, které je kdykoliv posilní během života v divočině. A byl to právě Jack Link, kdo dostal nápad, představit sušené maso celému světu.
V roce 1885 se Jack Link se svojí rodinou usadil v na severu Wisconsinu. S sebou si přivezl i recepty na vynikající úpravy masa. Maso muselo obstát při lovu v hlubokých lesích, kde se osvědčilo jeho snadné skladování. Díky vysokému obsahu bílkovin a jeho skvělé chuti sušené maso lovce bohatě zasytilo. Na druhou stranu mělo nízký podíl tuku a dokázalo je tak udržet v ideální formě.
Jack Link se vždy rád podělil, představil proto svoji pochoutku sousedům, farmářům, dřevorubcům a po jeho výrobcích se skutečně jen zaprášilo. Jack Link připravoval stále víc a víc svého unikátního sušeného masa a časem jej začal balit i do vlastních obalů.
S postupem času se Jack Link a jeho společnost stali největším producentem pochoutek ze sušeného masa v USA a rychle začali expandovat do celého světa.
Výběrové sušené maso, v balení od Jack Link, je nyní dostupné všechny sousedy světa. Každý si pro sebe najde tu pravou chut’ a Jack je rád, že se znovu může podělit. Pomáhejme mu v tom.
Děkujeme Jacku!
Od 30. ledna 2008 má firma JACK LINK’s vyrábějící masové pochoutky svůj evropský hlavní stan v Berlíně. Její zakladatel, Jack Link, přijel osobně, aby společně se svým synem Troyem a ředitelem pro Evropu Michaelem Ollerupem slavnostně otevřel centrálu na berlínské třídě Kurfürstendamm. Firmu JACK LINK’s oficiálně přivítal senátor pro hospodářské otázky města Berlína a starosta městské části Harald Wolf.
Ukázalo se velmi rychle, že je německá metropole jako spojnice mezi Východem a Západem ideální lokalitou – zavádění nových produktů na trh ve všech regionech napříč Evropou na sebe nenechalo dlouho čekat. Dnes jsou výrobky jako JACK LINK’s Beef Jerky, Beef Steak Bites a Chicken Bites rozšířené jak v Německu, tak i v dalších 15 evropských zemích.
Hospodářský růst firmy a s tím spojené rozšiřování oddaného týmu pracovníků byly důvodem pro to, aby se v lednu 2011 firma znovu přestěhovala. Z větších kancelářských prostor v ulici Rankestrasse, přímo v srdci západní části Berlína, je nyní řízena celá evropská distribuční síť. Poskytuje tak ještě lepší služby pro zákazníky – jak tuzemské, tak zahraniční.
Dědictví kvality
ROZDÍL MEZI SUŠENÝM MASEM
A JACK LINK’S JERKY JE KVALITA
Snacky ze 100% hovězího, krůtího, kuřecího a vepřového masa.
Používáme ty nejlibovější kusy masa.
Naše maso je marinované s výběrem prémiových ingrediencí a jedinečnou směsí bylin, jež zaručují jeho nezapomenutelnou chuť.
Maso Jacklink’s je vařeno a sušeno pomalu, ve speciální udírně.